Wij bestaan 20 jaar!

21 augustus 2021
Wij bestaan 20 jaar!

Hoera! Uitzendbureau Paraat bestaat 20 jaar!

Op 21 augustus 2001 is Uitzendbureau Paraat opgericht door John Koops en we zijn nog steeds een echt familiebedrijf. Sinds 2001 bemiddelen wij personeel in verschillende branches zoals bouw, techniek, productie en logistiek, maar ook in bijvoorbeeld de horeca, infra en het groen staan onze medewerkers paraat.

Zonder onze opdrachtgevers en onze medewerkers zou dit niet mogelijk zijn en wij willen iedereen hartelijk danken voor zijn of haar inzet, de samenwerking en het vertrouwen in onze organisatie.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij mogen samenwerken met honderden opdrachtgevers en hebben duizenden werkzoekenden de weg naar Uitzendbureau Paraat weten te vinden. Iets waar wij trots op zijn!

Op naar de volgende 20 jaar! Wij staan PARAAT!

 

 

  • Deel

Nieuws

Wij bestaan 20 jaar!

Hoera! Uitzendbureau Paraat bestaat 20 jaar!

Op 21 augustus 2001 is Uitzendbureau Paraat opgericht door John Koops en we zijn nog steeds een echt familiebedrijf.… Lees meer

Kerstpakketten geschonken aan Voedselbank Zuidoost Drenthe

De overgebleven kerstpakket zijn op dinsdag 29 december j.l. geschonken aan de Voedselbank. Lees meer

Kerstdonatie 2020

Traditiegetrouw doneren wij een kerstbijdrage voor een goed doel uit de regio. Evenals voorgaande jaren gaat onze kerstdonatie naar Sigrids Garden en `t Huis van Heden… Lees meer